Ciorbă de Morcovi și Cartofi Dulci – Această rețetă este perfectă pentru orice sezon, oferind o combinație echilibrată de dulceață naturală și bogăție de vitamine. Ideală pentru prânz sau cină, ciorba de morcovi și cartofi dulci este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru întreaga familie. Ingrediente 4 morcovi mari, tăiați rondele 2 cartofi dulci mari, […]
Ciorba de fasole cu rosii cherry
PrinteazaCiorba de fasole cu rosii cherry din: fasole, ceapa, cartofi, morcov, praz, rosii, ardei, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g fasole
- 1 ceapă, tocată
- 1 morcov, tăiat cubuleţe
- 2 cartofi
- pătrunjel tocat
- ceapă verde tocată
- praz tocat
- 150 g roşii cherry
- 1 ardei gras, feliat
- 200 ml suc de roşii
- 1 lingură pastă de rosii
- 500 ml borş
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciorba de fasole cu rosii cherry: Alegi fasolea, o speli şi o pui în apă rece. O laşi câteva ore la înmuiat sau peste noapte. Schimbi apa şi o fierbi 15 minute, apoi o strecori şi o acoperi cu apă caldă. O fierbi acoperit, la foc mic, până este pe jumătate fiartă.
Adaugi legumele şi ţii pe foc până se pătrund bine. Adaugi cartofii, o laşi 10 minute şi încorporezi sucul de roşii şi pasta de tomate. Sărezi şi piperezi.
Când s-au înmuiat legumele, acreşti cu borşul fiert separat şi mai clocoteşti 10 minute, să se combine aromele. Asezonezi cu pătrunjel, ceapă verde şi praz.
Pofta buna!
Ciorbă de Cartofi și Praz cu Afumătură
Ciorbă de Cartofi și Praz cu Afumătură – Această ciorbă combină dulceața prazului, textura cartofilor și gustul intens al afumăturii, rezultând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Ideală pentru zilele reci de iarnă, ciorba de cartofi și praz cu afumătură este perfectă pentru o masă în familie. Prazul, cunoscut și sub numele de ceapă […]