Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă din: carne tocata de vita, orez brun, oua de rata, dovlecel, radacina de telina, ceapa, suc de legume, marar, sare de mare, piper, apa. Descoperă o reinterpretare modernă a ciorbei de perișoare, o rețetă tradițională românească îmbogățită cu ingrediente noi pentru un profil nutrițional superior. Ingrediente: […]
Ciorbă de găină – usor de preparat
PrinteazaCiorbă de găină din: carne de pasare, morcov, pastarnac, ceapa, rosii decojite, patrunjel, leustean, ou, smantana, fidea, bors, sare.
Ingrediente:
- o găină potrivită
- 2 morcovi
- 1 păstârnac
- 2 cepe
- 1 cutie cu roşii decojite
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de leuştean
- 1 ou
- 3 linguri cu smântână
- 50 g fidea
- bors
- sare
Mod de preparare:
Pune ceapa la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă, adaugă găina tăiată în bucăţi şi un praf de sare.
Adună spuma de câte ori este nevoie. Când carnea este aproape fiartă, pune restul de zarzavat tocat fin.
Inainte de final, adaugă roşiile tăiate şi fideaua.
Potriveşte gustul de sare şi acreşte cu bors. Inainte de a opri focul, presară verdeaţa.
Pentru a obţine un gust mai bun, drege ciorba cu smântână amestecată cu oul bătut.
Ciorbă de găină
Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească
Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]
Ciorba de burta, reteta gustoasa si usor de preparat
Ciorba de burta, reteta gustoasa si usor de preparat din: burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei, supa de pui, faina, boia de ardei, smantana, zeama de lamaie, patrunjel. Ciorba de burtă este un preparat tradițional din bucătăria românească, iar această rețetă adaugă o notă de eleganță cu ingredientele și aromele sale. De-a lungul […]
Pofta buna!