Ciorba de miel cu orez si verdeata 

Printeaza

Ciorba de miel cu orez si verdeata din: carne de miel, unt, ceapa, rosii, usturoi, orez, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 800 g carne de miel
  • 100 g unt
  • o ceapă
  • 4 roşii
  • 3 căţei usturoi
  • 2 litri apă
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 100 g orez
  • 50 g făină
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ciorba de miel cu orez si verdeata : Carnea se trece prin făină şi apoi se rumeneşte în unt. adaugă ceapa, roşiile tocate, usturoiul şi se sotează 2 minute.

adaugă apa şi un praf de sare şi se lasă la foc mare până se face spuma care se înlătură. fierbe la foc mic timp de 90 de minute.

adaugă sucul de lămâie şi orezul, se mai lasă pe foc 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Curacao Blue Martini

Curacao Blue Martini din: gin sau vodca, curacao, vermut dry, gheata, coaja de lamaie. Este un cocktail elegant și captivant, ideal pentru a adăuga un strop de culoare și rafinament oricărei ocazii speciale. Combinația de gin sau vodka cu Blue Curacao și vermut dry creează un amestec sofisticat și plin de gust, care nu doar […]

Salată de Pepene și Brânză Feta – Deliciu de Vara

Salată de Pepene și Brânză Feta – Deliciu de Vara din: pepene, branza feta, ceapa rosie, menta, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Salata de pepene și brânza Feta este o combinație perfectă de arome dulci și sărate, cu o textură proaspătă și crocantă. Această salată de vară este ușor de preparat și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.