Brioșe Pufoase – Rețetă Simplă din: oua, zahar, faina, unt, lapte, praf de copt, esenta de vanilie. Această rețetă simplă de brioșe vă va aduce bucurie cu fiecare mușcătură. Brioșele sunt un desert iubit în întreaga lume, iar această variantă pufoasă este ușor de preparat. Ingrediente: 2 ouă 200g zahăr 200g făină 100g unt topit […]
Ciorba de rosii cu praz
PrinteazaCiorba de rosii cu praz din: rosii, praz, morcovi, dovlecei, patrunjel, orez, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg roşii
- 8 fire praz
- 2 morcovi
- 2 dovlecei
- 1 legătură pătrunjel
- 100 g orez cu bobul lung
- 3-7 linguriţe ulei de măsline
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Speli şi cureţi prazul, morcovii şi dovleceii. Păstrezi câteva frunze, iar rfestul îl tai în rondele subţiri. Dai morcovii şi dovleceii pe răzătoarea mare şi le înăbuşi împreună cu prazul, timp de 3-4 minute, în uleiul pe care l-ai încins în oala pentru ciorbă.
Stingi cu 3 litri de apă fiebinte şi laşi legumele să fiarbă la foc mic, în vasul parţial acoperit.
Decojeşti roşiile, le cureţi de cotoare şi le pasezi în blender. Când celelalte legume sunt aproape fierte, adaugi în oală orezul, roşiile şi laşi să mai fiarbă timp de 5 minute.
La sfârşit, sărezi şi condimentezi ciorba. Presari pătrunjel fin tocat şi rondele de praz în fiecare porţie.
Ciorba de rosii cu praz
Pofta buna!
Brioșe pufoase – rețetă simplă
Incoming search terms:
- supa de rosii cu praz