Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, bulion, frunze de dafin, leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 250g afumătură (costiță, cârnați sau kaizer) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 3 roșii medii sau 200ml suc de roșii […]
Ciorba de rosii si conopida – Usor de Preparat
PrinteazaCiorba de rosii si conopida din: conopida, ceapa verde, usturoi, gogosari, ardei capia, sare, piper, boia dulce, ulei, suc de rosii si bors.
- 500 g conopida
- o legatura ceapa verde
- 3-4 catei de usturoi
- 2-3 gogosari
- un ardei capia
- sare
- piper macinat
- o lingura boia dulce
- 3-4 linguri ulei
- un litru suc de rosii
- bors dupa gust
Mod de preparare:
Se spala legumele si se taie dupa preferinta, mai putin conopida.
Se pun sa se caleasca intr-o oala cu ulei, cate minute, pana se inmoaie.
Se adauga apa si se pun legumele sa fiarba inabusit, la foc mic. Conopida se curata buchetele si se opareste in apa cu sare.
Supa ce s-a fiert, se scoate din apa si se lasa in sita sa se scurga.
Separat se adauga in ciorba sucul de rosii, se mai lasa 20 de minute sa clocoteasca si se condimenteaza cu sare, piper, boia si bors dupa gust.
La sfarsit se adauga buchetelele de conopida si se orneaza cu ceapa proaspata tocata fin.
Ciorba de rosii si conopida
Pofta buna!
Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]
Pofta buna!