Ciorba de sfecla rosie cu bulion din: sfecla, morcovi, cartofi, ceapa, bulion, verdeata. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Sfecla roșie conține nitrați naturali care pot ajuta la menținerea tensiunii arteriale […]
Ciorba de sfecla cu castraveti – Reteta usor de preparat
PrinteazaCiorba de sfecla cu castraveti din: sfeclă, castraveţi proaspeţi, ceapă verde, salată verde, lapte acru, smântână, zahăr, ouă, mărar verde.
- 750 g sfeclă
- 600 g castraveţi proaspeţi
- 250 g ceapă verde
- 250 g salată verde
- 2 l lapte acru
- 100 g smântână
- 50 g zahăr
- 3 ouă
- 2 legături mărar verde
Mod de preparare:
Se începe prin curăţarea sfeclei şi trecerea ei prin râzătoare.
Apoi se spală şi se taie mărunt salata, ceapa şi castraveţii. Se pune totul la fiert, când apa a început să clocotească.
După ce au fiert în proporţie de 75 %, se adaugă laptele şi ouăle fierte tari, tăiate mărunt.
Se mai lasă să clocotească şi se dă gust cu zahăr.
Se serveşte cu smântână şi mărar verde, tocat mărunt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de sfecla rosie cu paste
Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Sfecla […]
O sa incerc si eu ciorba de sfecla