Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Beneficii pentru sănătate Sistem cardiovascular sănătos: Sfecla roșie conține […]
Ciorba de sfecla cu varza rosie
PrinteazaCiorba de sfecla cu varza rosie din: sfecla, morcovi, telina, cartofi, varza rosie, ceapa, cub concentrat de legume, usturoi, otet, ulei, sare.
Ingrediente:
- 4 sfecle mici
- 2 morcovi
- 2 fire ţelină
- 2 cartofi
- 1/4 varză roşie
- o ceapă
- un cub concentrat de legume
- o conservă mică cuburi de roşii
- 2 căţei usturoi
- 2 linguri oţet
- 2 linguri ulei
- sare
Ingrediente pentru servit:
- smântână
- pătrunjel
Mod de preparare:
Morcovul curăţat, spălat şi tăiat rondele, ceapa curăţată şi tăiată mărunt, sfecla curăţată şi tăiată cuburi, ţelina curăţată şi tăiată rondele şi varza roşie tăiată fideluţă se călesc într-o cratiţă, în ulei încins, timp de aproximativ 15 minute.
Apoi, se adaugă roşiile, usturoiul şi apa în care s-a dizolvat concentratul de legume.
Se lasă pentru aproximativ o oră, cât să fie bine fierte legumele, apoi se acreşte cu otet.
Se aduce la masă cu smântână şi verdeaţă.
Ciorba de sfecla cu varza rosie
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana
Ciorba de sfecla rosie cu bulion
Ciorba de sfecla rosie cu bulion din: sfecla, morcovi, cartofi, ceapa, bulion, verdeata. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Sfecla roșie conține nitrați naturali care pot ajuta la menținerea tensiunii arteriale […]
Pofta buna!