Ciorbă de spanac cu lapte acru

Printeaza

Ciorbă de spanac cu lapte acru din: spanac, lapte acru, smantana, sare, boia, faina.

Ingrediente:

  • 2 kg spanac
  • 500 ml lapte acru
  • 1 borcan de smântână
  • sare
  • 1 lingură boia
  • 1 lin­gură făină

 

Mod de preparare:

Ciorbă de spanac cu lapte acru: Cureţi spanacul, îl speli bine şi îl tai mărunt. într-o oală pui la fiert 1 l de apă cu laptele acru şi după 10 minute adaugi spanacul tăiat şi sare după gust.

Intre timp, prăjeşti în ulei încins boiaua cu făina, stingi cu puţină apă, apoi adaugi totul în cior­ba care fierbe.

Mai laşi să dea totul în câteva clocote, dai oala deoparte şi torni smântână.

 

 

Poftă bună

 

 

Single Malt Irish Whiskey

Single Malt Irish Whiskey: Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Acest Whisky Deosebit – Single Malt Irish Whiskey este un tip special de whisky irlandez, produs exclusiv din malț de orz într-o singură distilerie. Această băutură sofisticată este cunoscută pentru puritatea și complexitatea sa, oferind o experiență de degustare unică. Istoria Single Malt Irish Whiskey […]

Fazan Marinat în Vin Alb cu Mirodenii

Fazan Marinat în Vin Alb cu Mirodenii – o rețetă rafinată și savuroasă, ideală pentru ocazii speciale. Marinarea fazanului în vin alb și mirodenii nu doar că intensifică gustul cărnii, dar și o face mai fragedă și suculentă.   Ingrediente: Fazan – 1 bucata (aproximativ 1.5 kg): Fazanul este ingredientul principal, oferind un gust bogat […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de spanac cu lapte acru
  • spanac cu lapte acru
  • ciorba de spanac cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.