Ciorba de vacuta cu parmezan

Printeaza

Ciorba de vacuta cu parmezan din: piept de vita, ceapa, morcov, usturoi, ulei, pasta de rosii, telina, ardei, unt, parmezan.

 

Ingrediente:

  • 300 g piept de vită
  • 1 ceapă roşie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 500 g ţelină (rădăcina)
  • sare
  • ardei iute
  • 2 felii pâine
  • 1 lingură unt
  • 100 g parmezan
  • praf de usturoi

 

Mod de preparare:

Ciorba de vacuta cu parmezan: Ceapa tăiată mărunt se căleşte în uleiul încins, se adaugă usturoiul, carnea tăiată cuburi şi se prăjesc toate aproximativ 3-4 minute.

Separat, pasta de roşii se diluează cu 100 ml de apă, se toarnă în cratiţă şi se înăbuşă preparatul la foc slab, aproximativ 20 de minute.

Ţelina şi morcovul se curăţă, se taie felii şi se adaugă, de asemenea, în cratiţă.

După ce s-au înăbuşit toate timp de 10 minute, se toarnă 1 l de apă, se condimentează cu sare, ardei iute, usturoi şi se mai fierb 30 de minute.

Supa se serveşte cu crutoane de pâine, prăjite în unt, presărată cu parmezan.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorba taraneasca de vita

O reteta delicioasa de ciorba taraneasca din antricot de vita, morcovi, telina, ceapa, ardei, fasole verde, mazare, varza, cartofi, paste, ulei, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 500 g antricot vită 300 g morcovi 200 g ţelină 2 cepe 2 ardei 200 g fasole verde 200 g mazăre 200 g varză 2 cartofi 300 g pastă […]

Ciorba olteneasca de vacuta

Ciorba olteneasca de vacuta Ingrediente: 3-4 kg oase mari 1 kg came de văcuţă 2 cepe 1 morcov 1 păstârnac 1 ţelină mică 1 pătrunjel 1 fir de praz 1 cotor de varză dulce 4 cartofi sare 1 legătură leuştean 1 pahar smântână   Mod de preparare: Oasele sparte se pun la fiert în 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ciorba de vacuta este preferata mea. Nu am folosit insa niciodata parmesan. Suna interesant si delicios. Urmatoarea data cand o sa pregatesc ciorba de vacuta, o sa pun si parmesan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.