Ciorba taraneasca cu sunculita din: salate, ceapa, morcov, rosii, kaizer sau sunculita, oua, smantana, usturoi, ulei, marar, otet.
Ingrediente:
2 salate mari
1 ceapă medie
1 morcov
1 cană amestec de roşii pentru ciorbe
200 g kaizer sau şunculiţă ţărănească
3 ouă
100 ml smântână
5 căţei de usturoi
30 ml ulei de măsline
1 legătură de mărar
2 linguri oţet
Mod de preparare:
Speli bine salata, o tai fâşii şi o pui la fiert în 2 litri de apă, împreună cu ceapa şi morcovul tăiate mărunt.
Fierbi până când se înmoaie bine, aproximativ 45 de minute-1 oră.
Adaugi amestecul de roşii pentru ciorbe şi laşi să clocotească bine.
Căleşti bine kaizerul sau şunculiţa ţărănească tăiată cubuleţe, apoi adaugi ouăle bătute şi amesteci până se formează o omletă. Sfărâmi şi pui în ciorbă.
Adaugi 2 linguri de oţet. Iei oala de pe foc şi dregi ciorba cu smântână.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.