Ciorba taraneasca de porc cu fasole din: carne de porc, morcovi, patrunjel, telina, ardei, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, bors cu legume, leustean.
Ingrediente:
500-600 g carne de porc
2 morcovi
1 pătrunjel
ţelină mică
1 ardei gras mic roşu
100 g mazăre verde
200 g fasole verde
2 cartofi
ceapă
1 plic borş cu legume
1 legătură leuştean
Mod de preparare Ciorba taraneasca de porc cu fasole:
Carnea o pui la fiert în 4l de apă rece, împreună cu 1 lingură rasă de sare. Fierbi la foc mic, să nu se tulbure, până când carnea este aproape fiartă.
Morcovul, pătrunjelul şi ţelina le tai cubuleţe sau le dai pe răzătoarea cu găuri mari, apoi le căleşti în ulei timp de 2 minute, după care le adaugi la supă, împreună cu fasolea verde.
După 20 de minute, adaugi mazărea. Când carnea şi zarzavaturile sunt bine fierte, adaugi cartofii tăiaţi în cuburi mici şi ardeiul gras, tăiat tot în cuburi.
Le fierbi până când cartofii se înmoaie şi completezi cu apă.
Adaugi borşul şi laşi să mai dea în câteva clocote, apoi presari leuştean şi serveşti ciorba cu smântână.
Ciorbă ţărănească cu iaurt din: apa, zer, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, marar, sare. Ingrediente: 2 l apa 1 l zer sau 500 g iaurt diluat cu apa 1 mana de mazare 1 mana de fasole verde 2 cartofi 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel 2-3 rosii 1 legatura marar 1 legatura […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.