Ciuperci umplute cu porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci mari 3 cepe verzi, tocate 1 catel de usturoi 2 linguri sos de ciuperci 275gr tofu marinat, tocat 200gr porumb din conserva 2 linguri ulei de susan sare si piper Mod […]
Ciuperci cu tofu
PrinteazaCiuperci cu tofu din: ciuperci, ceapa, morcovi, ulei, vin alb, suc de rosii, faina, lamaie, branza tofu, patrunjel, sare, piper.
- 15 ciuperci mijlocii
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 100 g ulei
- 150 ml vin alb
- 150 ml suc de rosii
- 1 lingurita faina
- 1/2 lamaie
- 200 g branza tofu
- cateva fire patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le înlături codiţele, iar pe acestea din urmă le tai mărunt.
Speli morcovii şi ceapa, le toci, le amesteci cu codiţele de ciuperci şi le pui pe foc într-o tigaie unsă cu ulei.
Adaugi sare şi piper şi laşi la călit, amestecând din când în când.
Desfaci făina în două linguri cu suc de roşii, subţiezi cu restul de suc, adaugi vinul alb şi fierbi la foc mic, până când scade tot lichidul.
Pui ciupercile într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptorul preîncălzit, 15 minute.
Scoţi tava şi umpli ciupercile cu amestecul de legume.
Stropeşti cu lămâie, le acoperi cu brânza tofu dată prin râzătoare, presari verdeaţă tocată şi aşezi tava în cuptor alte 15 minute.
Poţi servi ciupercile cu pâine prăjită sau ca atare.
Ciuperci cu tofu
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu porumb
Reteta zilei: Ciuperci umplute cu branza
Ciuperci umplute cu branza din: ciuperci, branza. Ingrediente: 1 kg ciuperci 200gr brânză Mod de preparare: Spălați bine ciupercile. Curatati si indepartati tulpina. Așezați ciupercile pe o farfurie și radeti brânza. Transferati pe o tava si dati la cuptor timp de 20-23 minute. Serviti ciupercile calzi. Ciuperci umplute cu branza Pofta […]
Pofta buna!