Ciuperci pane delicioase

Printeaza

Ciuperci pane delicioase din: ciuperci, faina, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 12-15 ciuperci
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pălăriile ciupercilor şi aşază-le cu lamelele în jos pe un şervet de bumbac. Trece fiecare pălărie prin puţină făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi imediat prin pesmet.

Prăjeşte-le în ulei încins, până când se rumenesc pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.