Ciuperci umplute cu parmezan si orez

Printeaza

Ciuperci umplute cu parmezan si orez din: ciuperci, orez, ou, unt, parmezan, sare.

 

Ingrediente:

  • 350 g ciuperci
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 gălbenuş crud
  • 1 lingură unt
  • 100 g parmezan
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se separă de codiţe, se spală în mai multe ape reci şi se lasă pe o farfurie să se scurgă.

Codiţele se spală şi se toacă mărunt, se pun într-o farfurie adâncă şi se amestecă cu orezul fiert şi scurs, cu un gălbenuş crud şi 100 g parmezan dat pe râzătoare.

Se unge o formă cu unt, se aşează ciupercile una lângă alta, se umplu cu amestecul omogenizat şi piperat, după gust, apoi se introduce forma în cuptorul cald, pentru o jumătate de oră.

Sunt gata când ciupercile s-au înmuiat bine. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.