Ciuperci umplute cu carne de carnati din: ciuperci, carnati, crema de branza. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 kg carnati 1 pachet crema de branza Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati cozile. Rumeniti carnea de carnati si amestecati cu crema de branza. Umpleti ciupercile si dati la […]
Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata
PrinteazaCiuperci umplute la cuptor cu verdeata din: ciuperci, marar, patrunjel, ulei de masline, cascaval sau mozzarella, sare, piper.
- câteva ciuperci mari (4 ciuperci de persoană)
- mărar şi pătrunjel verde
- ulei de măsline extravirgin
- caşcaval sau mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rupi codiţele şi decojeşti ciupercile. Speli ciupercile şi codiţele, iar după aceea toci mărunt codiţele, mărarul şi pătrunjelul, apoi le amesteci cu sare şi piper.
In fiecare pălărie pui un strop de ulei de măsline, apoi compoziţia de codiţe cu verdeaţă, iar deasupra pui caşcavalul ras.
Pui ciupercile într-o tavă unsă cu unt (ulei) şi o dai la cuptor până se înmoaie ciupercile şi s-a topit caşcavalul (aproximativ 30 de minute la 180 grade Celsius).
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu carne de carnati
Ciuperci umplute cu carne de crab
Ciuperci umplute cu carne de crab din: ciuperci, carne de crab, crema de branza, maioneza, parmezan, ceapa verde, sos tabasco, piper. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 conserva carne de crab 1 pachet crema de Branza 50ml maioneza 50gr parmezan ras 10-12 fire ceapa verde, tocata 1 strop sos tabasco 1/4 lingurita piper Mod de […]
Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel
Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel din: ciuperci, creier de vitel, unt, patrunjel verde, ou, sare, piper, pesmet. Ingredinte: 12 ciuperci mari 1/2 creier de vitel 2 linguri unt 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat 1 ou sare piper 1 lingura rasa pesmet Mod de preparare Se aleg ciuperci mari, intregi si […]
Pofta buna!