Burger de Miel cu Mentă din: carne de miel, menta, usturoi, ceapaou, pesmet, sare, piper, chifle. Burgerul de miel reprezinta o reinterpretare sofisticată a clasicului burger, aducând un suflu nou prin combinarea cărnii de miel savuroase cu prospețimea mentei. Această rețetă promite o experiență culinară de neuitat, perfectă pentru a impresiona la orice grătar sau […]
Cocktail cu cruditati si cascaval
PrinteazaCocktail cu cruditati si cascaval din: telina, morcovi, mere, pere, cascaval, sos cocteil, oua, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g ţelină
- 300 g morcovi
- 2 mere creţeşti
- 1 pară
- 150 g caşcaval
- 200 ml sos pentru cocteil
- 2 ouă fierte
- lămâie
- sare
- piper alb
- frunze de andive
Mod de preparare:
Cocktail cu cruditati si cascaval: Curăţă legumele şi fructele, se taie julien. Se amestecă toate cu sosul, cu sare, piper şi zeamă de lămâie după gust şi cu 1 ou fiert tocat. Se
pune cocteilul în pahare şi se decorează cu rondele subţirile ou fiert, cu frunze de andivă şi cu felii de lămâie.
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Calendula
Ceai de Levănțică și Calendula din: flori de levantica, flori de calendula, apa. Este o băutură aromatică și vindecătoare, recunoscută pentru proprietățile sale calmante atât pentru minte, cât și pentru corp. Levănțica, cu aroma sa distinctă și relaxantă, se combină armonios cu calendula, care este apreciată pentru efectele benefice asupra pielii și digestiei. Acest ceai […]
Chimichurri Verde Brazilian din: patrunjel, usturoi, ardei, suc de lamaie, otet, ulei, sare, piper, boia. Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Îmbogățit cu […]