Cocktail de vară cu pepene, căpşuni, banane şi suc de limette
PrinteazaCocktail de vară cu pepene, căpşuni, banane şi suc de limettedin: capsuni, miez de pepene verde, banana, suc de limette, zahar, busuioc si piscoturi.
- 400 g capsuni
- 300 g miez de pepene verde
- 1 banana
- sucul de la 3 limette
- 3 linguri zahar
- busuioc pentru decor
- piscoturi
Mod de preparare:
Se curăţă căpşunile. Se curăţă de sâmburi pulpa de pepene verde şi se taie cuburi. Se decojeşte banana şi se storc limettele.
Se pun deoparte o parte dintre căpşuni şi o bucată de pepene verde şi se taie cubuleţe.
Restul de căpşuni se pasează cu banană şi pepene; se îndulceşte piureul cu zahăr. Se adaugă sucul de limette şi se amestecă toate. Se dă la frigider cel puţin o oră.
Apoi se adaugă cuburi de gheaţă, bucăţele de căpşuni şi de pepene şi se amestecă. Se ornează cu busuioc şi se serveşte cu pişcoturi.