Rețeta Autentică, Istorie și Sfaturi. Harira, un simbol al ospitalității și al tradițiilor culinare marocane, este o supă bogată și aromată care încapsulează esența bucătăriei maghrebiene. Acest preparat, profund înrădăcinat în cultura și istoria Marocului, este mai mult decât o simplă mâncare; este o poveste despre tradiție, diversitate și comuniune. […]
Compot de prune cu vanilie
PrinteazaCompot de prune din: prune, apa, zahar, lamaie, vanilie.
Ingrediente:
- 1 kg prune
- 0,5 l apă
- 300 g zahăr
- zeama de la o lămîie
- o bucăţică de vanilie baton
Mod de preparare:
Compot de prune: pun la fiert zahărul şi apa. În acest timp se curăţă fiecare prună de pieliţă şi se moaie în zeamă de lămîie.
Astfel pregătite, se pun prunele în sirop, se adaugă vanilia şi puţină zeamă de lămîie.
Se lasă să fiarbă 5-6 min, din momentul cînd începe să fiarbă, luînd spuma care se formează.
serveşte rece.
Pofta buna!
piept de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de curry, lapte de cocos, rosii, cartof dulce, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de pui cu ghimbir are origini în bucătăria indiană și a devenit un preparat popular în întreaga lume datorită aromei sale bogate și aromei exotice. […]