Conopida la cuptor cu cascaval si ou

Printeaza

Conopida la cuptor cu cascaval si ou din: onopida, cascaval, smântână, oua, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • cascaval
  • 2 linguri de smântână
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

O conopidă se fierbe în apă cu sare. Se taie bucăţi şi se pune într-un vas Jena uns la cuptor (opţional presăraţi şi pesmet).

Se pune un strat de conopidă, unul de caşcaval ras şi smântâna.

Condimentaţi cu sare şi piper. Daţi vasul la cuptorul încălzit circa 10 minute, după care turnaţi deasupra două ouă bătute.

Lăsaţi până când prinde o coajă aurie.

 

Conopida la cuptor cu cascaval si ou

Conopida_la_cuptor_cu_cascaval_si_ou

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Mânzat cu Quinoa și Legume

Mânzat cu Quinoa și Legume: o combinație sănătoasă și gustoasă, ideală pentru cei care caută o masă echilibrată și plină de nutrienți. Carnea de mânzat, cunoscută pentru textura sa fragedă și gustul delicat, se îmbină perfect cu quinoa bogată în proteine și o varietate de legume colorate, oferind un fel principal delicios și satisfăcător. Timp […]

Cataplasmă cu sare pentru dureri de spate

Cataplasmă cu sare pentru dureri de spate: Remediu natural cu efect relaxant și antiinflamator. Sarea este un remediu tradițional folosit pentru calmarea durerilor musculare și articulare. O cataplasmă caldă cu sare ajută la relaxarea mușchilor tensionați, stimularea circulației sanguine și reducerea inflamației în cazul durerilor de spate. Ingrediente 1 cană de sare grunjoasă (marină sau […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.