Copane de pui glazurate cu gem din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper. Ingrediente: 2/3 ceasca gem de mango 2 linguri ceapa de tuns tocata 2 linguri otet 2 linguri hot sauce 1 lingura ulei de masline 4 copane intregi fara piele 1/2 lingurita sare 1/2 […]
Copanele de pui cu naut
PrinteazaCopanele de pui cu naut din: copane de pui, ciuperci, ceapa, ardei, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 2 copane de pui
- o conservă ciuperci feliate
- o ceapă
- un ardei gras
- 2 linguri ulei
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se porţionează şi se rumeneşte în ulei.
Se scoate şi se pun ceapa si ardeiul. După ce s-au înmuiat, se pun ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse.
Se adaugă şi puiul, se presară sare şi piper şi se acoperă cu un capac. Se lasă 20 de minute şi apoi se serveşte cu verdeaţă.
Copanele de pui cu naut
Pofta buna!
poate iti place si:
Copanele cu legume si sos de mere
Copanele cu legume si sos de mere din: copanele, cartofi, ulei, mere, smantana, faina, unt, zahar, lamaie, busuioc, fenicul, patrunjel, morcov, mazare, fasole, broccoli, ardei. Ingrediente: 4 copănele 4 cartofi pătrunjel verde busuioc seminţe de fenicul 1 lingură cu ulei Pentru sosul de mere: 3 mere, date pe răzătoarea mică 50 ml smântână 1 lingură […]
Copanele cu fulgi de porumb
Copanele cu fulgi de porumb din: copanele, oua, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 8 copănele cu os 2 ouă 1 pungă cu fulgi de porumb ulei pentru prăjit sare piper busuioc Mod de preparare: Spală copănelele şi şterge-le cu un şervet absorbant. Sărează-le, piperează-le şi condimentează-le cu busuioc. Bate ouăle, […]
Copanele de pui cu gnocchi
Copanele de pui cu gnocchi din: gnocchi, copanele de pui, cartofi, rosii, ceapa, ardei capia, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 100 g gnocchi 8 copănele 4 cartofi 2 roșii 2 cepe 1 ardei capia pătrunjel proaspăt cimbru uscat ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se prăjesc în […]
Pofta buna!