Cartofi cu dovlecei si costita afumata la cuptor din: cartofi, dovlecei, ceapa, usturoi, rosii, costita afumata, sare, piper, cimbru, ulei de masline, vin alb, boia dulce. Ingrediente: 500 g cartofi 2 dovlecei 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 1 borcan roșii cherry (sau 4-5 roșii coapte) 200 g costiță afumată sare, piper 1 linguriţă cimbru […]
Costita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi
PrinteazaCostita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi din: costita de porc afumata, bere neagra, mustar, dovlecei si cartofi.
Ingrediente:
- 400 g costita de porc afumata
- 400 ml bere neagra
- 50 g mustar iute
- 300 g dovlecei
- 300 g cartofi noi
Mod de preparare:
Costiţa de porc tăiată felii, se ţine în bere neagră cel puţin 5 ore.
Carnea porţionată se aşează într-un vas de cuptor,, cu puţină bere neagră şi cartofi, şi se coace la vapori foarte fierbinţi circa 30 minute.
Se adaugă dovleceii tăiaţi felii şi se continuă coacerea la vapori încă 15 minute. Se serveşte cu muştar.
Costita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi
Pofta buna!
Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui
Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui din: costita afumata, ficatei de pui, piper, scobitori. Ingredinte: 1/2 kg. costita afumata 1/2 kg. ficatei de pui piper scobitori Mod de preparare Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de […]
Sarmalute de porc cu costita din: carne de porc, orez, praz, cimbru, ceapa, sare, piper, varza, costita. Ingrediente: 500 g carne de porc 100 g orez piper foi de dafin costita cimbru 2 cepe potrivite 1 fir de praz varză murată Mod de preparare: Se taie ceapa cubuleţe, iar prazul, rondele subţiri. Se căleşte puţin jumătate […]
Pofta buna!
Costita de porc, marinata in bere neaga, cred ca e delicioasa 🙂 pur si implu delicioasa
eu cam toata carnea de vita, porc, oaie o marinez in bere nu neaparat neagra, dar daca asa e reteta
Costita de porc e moartea mea