Costita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi

Printeaza

Costita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi din: costita de porc afumata, bere neagra, mustar, dovlecei si cartofi.

 

Ingrediente:

  • 400 g costita de porc afumata
  • 400 ml bere neagra
  • 50 g mustar iute
  • 300 g dovlecei
  • 300 g cartofi noi

 

Mod de preparare:

Costiţa de porc tăiată felii, se ţine în bere neagră cel puţin 5 ore.

Carnea porţionată se aşează într-un vas de cuptor,, cu puţină bere neagră şi cartofi, şi se coace la vapori foarte fierbinţi circa 30 minute.

Se adaugă dovleceii tăiaţi felii şi se continuă coacerea la vapori încă 15 minute. Se serveşte cu muştar.

 

Costita de porc, marinata in bere neaga, coapta la aburi

Costita_de_porc_marinata_in_bere_neaga_coapta_la_aburi

Pofta buna!

 

 

 

Cartofi cu dovlecei si costita afumata la cuptor

Cartofi cu dovlecei si costita afumata la cuptor din: cartofi, dovlecei, ceapa, usturoi, rosii, costita afumata, sare, piper, cimbru, ulei de masline, vin alb, boia dulce. Ingrediente: 500 g cartofi 2 dovlecei 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 1 borcan roșii cherry (sau 4-5 roșii coapte) 200 g costiță afumată sare, piper 1 linguriţă cimbru […]

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui din: costita afumata, ficatei de pui, piper, scobitori. Ingredinte: 1/2 kg. costita afumata 1/2 kg. ficatei de pui piper scobitori   Mod de preparare Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de […]

Sarmalute de porc cu costita

Sarmalute de porc cu costita din: carne de porc, orez, praz, cimbru, ceapa, sare, piper, varza, costita. Ingrediente: 500 g carne de porc 100 g orez piper foi de dafin costita cimbru 2 cepe potrivite 1 fir de praz varză murată   Mod de preparare: Se taie ceapa cubuleţe, iar prazul, rondele subţiri. Se căleşte puţin jumătate […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Costita de porc, marinata in bere neaga, cred ca e delicioasa 🙂 pur si implu delicioasa

  2. eu cam toata carnea de vita, porc, oaie o marinez in bere nu neaparat neagra, dar daca asa e reteta

  3. Costita de porc e moartea mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.