Cotlete de berbecut cu ratatouille din: cotlete de berbecut, sare de mare, piper, condimente, ulei de masline, unt, supa de vita, usturoi, zahar, ulei de masline, usturoi, ardei gras, dovlecel, vanata, rosie, cimbru, rozmarin, patrunjel. Ingrediente: 800-900 g cotlete de berbecut sare de mare si piper proaspat rasnit condimente marocane 4 linguri ulei de masline 80 […]
Cotlete de miel cu legume, la tava
PrinteazaCotlete de miel cu legume, la tava din: cotlete de miel, mazare, fasole verde, morcovi, porumb, lamaie, ulei, sare, piper alb, rozmarin, bulion.
Ingrediente:
- 6 cotlete de miel
- 200 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 2 morcovi
- 100 g porumb din conservă
- 1 lămâie
- 50 ml ulei
- sare
- piper alb măcinat
- 1 fir de rozmarin
- 100 g bulion de roşii
Mod de preparare Cotlete de miel cu legume, la tava:
Speli bine cotletele de miel şi le aşezi într-o tavă înaltă pentru friptură, în prealabil unsă cu ulei. Cureţi morcovii, îi speli şi îi tai cubuleţe.
Rupi fasolea în bucăţi mici şi scurgi porumbul din cutie. Diluezi pasta de tomate cu apă şi condimentezi cu sare şi piper.
Pui legumele în tavă, printre cotlete, torni sosul de tomate şi suc de lămâie, după gust şi presari frunzuliţe de rozmarin.
Introduci tava în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 50 de minute, timp în care o scoţi din când în când şi stropeşti cotletele cu sos, dacă acesta a scăzut şi nu le mai acoperă.
Pofta buna!
Cotlete aromate de vitel din: cotlet de vitel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 700 g cotlet din carne de viţel ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Frigeţi cotletele pe grătar, la jar de lemne, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Condimentaţi-le cu sare şi piper, după gust. Aduceţi friptura fierbinte la masă, […]