Murături Asortate din Fructe: Secretul Bucătăriei Românești din: fructe asortate, otet, apa, zahar, sare, scortisoara, boabe de piper. Cuiele de garofiță sunt de fapt bobocii uscați ai arborelui de garofiță (Syzygium aromaticum). Acestea sunt utilizate frecvent ca condiment în bucătărie și au o aromă puternică și pătrunzătoare. Sunt adesea folosite în prepararea dulciurilor, băuturilor calde, […]
Cotlete de miel glazurate
PrinteazaCotlete de miel glazurate din: cotlete de miel, marinada, rozmarin.
Ingrediente:
- 2 bucati cotlete de miel cu os de circa 200 g fiecare
- 4 linguri marinată pentru glazură
- 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Cotlete de miel glazurate: Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea la marinat minim 30 minute.
Incinge cuptorul la semnul 5/190° C. Rumeneşte carnea 40 minute.
Lasă să stea deoparte 10 minute, înainte de a servi.
Pofta buna!
Rețetă de Ciorbă Rădăuțeană de porc: Cum să pregătiți o delicatesă tradițională
Rețetă de Ciorbă Rădăuțeană de porc: Cum să pregătiți o delicatesă tradițională din: piept de pui sau carne de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ardei gras rosu, leustean, marar, oua, apa, sare, piper, smantana, otet de vin alb. Ciorba Rădăuțeană se caracterizează prin savoarea sa unică, obținută prin folosirea legumelor proaspete și a […]