Cotlete de miel la gratar cu sos remoulade din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel verde si sos remoulade.
Ingrediente:
5 cotlete de miel cu os
1 lămâie
4 linguri ulei de măsline
3 fire rozmarin
3 căței de usturoi
2 portocale
1 kg sparanghel verde
sos remoulade
Mod de preparare:
Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia.
Se rup acele de rozmarin de pe fire. Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper.
Se toarnă marinata peste carne și se lasă cel puțin 30 minute.
Apoi se frig cotletele pe grătar.
Se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg. Se taie rondele portocalele.
Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și pe ele se așază cotletele fierbinți.
Cotlete de miel in crusta de fistic din: iaurt, suc de lamaie, sare, piper, cotlete de miel, pesmet, fistic, fulgi de ardei, sare, piper, unt si ulei. Pentru marinada: 1/2 cana iaurt 2 linguri suc de lamaie 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu 1/2 lingurita de sare 1/4 lingurita piper 6-8 cotlete de miel Pentru […]
Cotlete de miel in coniac din: cotlete de miel, ceapa, ulei, coniac, zahar, sare, piper. Ingrediente: 8 cotlete de miel o ceapă 10 linguri suc de roşii 2 linguri ulei 2 linguri coniac o lingură sos de soia o lingură zahăr brun sare piper Mod de preparare: Se face sosul, pentru care ceapa tocată […]
Cotlete de miel glazurate cu rozmarin din: cotlete de miel, rozmarin, marinada. Ingrediente: 2 cotlete de miel cu os de circa 200 g fiecare 4 linguri marinadă pentru glazură 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat Mod de preparare: Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.