Cotlete marinate de berbecut la gratar
PrinteazaCotlete marinate de berbecut la gratar din: cotlete de berbecut, usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de ardei iute, chimion.
- 8 cotlete de berbecut
pentru marinata:
- 4 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita pudra de ardei iute
- 1 lingurita de chimion
Mod de preparare:
Pune usturoiul într-un bol împreună cu ghimbirul, zeama de lămâie, uleiul, condimentele, amestecă-le şi asezonează-le. Mixează-le cu blenderul, apoi acoperă carnea cu sosul format. Las-o la marinat în frigider timp de câteva ore sau peste noapte.
Incinge grătarul sau o tigaie-grill şi frige cotletele câte 3 minute pe fiecare parte, până se pătrund, dar încă să fie roz şi suculente în centru.
Cotlete marinate de berbecut la gratar
Pofta buna!