Salata de anghinare si crab

Salata de anghinare si crab din: anghinare, lamai, zeama de lamaie, ulei de masline, piper, patrunjel, ceapa verde, iaurt, maioneza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, crab si salata pentru ornat. Această salată este cea mai potrivită alegere pentru perioada în care se găsesc anghinare. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar partea […]

Salată de crab cu grepfrut

Salata de crab cu grepfrut din: grepfruturi, maioneza, chutney de mango, mustar de dijon, ulei de susan, piper, carne alba de crab, nasturel, andiva si frunze de salata. Ingrediente: 4 grepfruturi 2 linguri maioneza cu continut redus de grasimi 1 lingura chutney de mango 2 lingurite mustar de Dijon 1 lingurita ulei de susan prajit […]

Supă de crabi de Maryland

Supă de crabi de Maryland

Golful Chesapeake este renumit pentru crabii săi albaştri cu carne dulceagă. In statul Maryland, din aceste crustacee suculente se fac delicioasele fursecuri de crab, precum şi această supă puternic condimentată. Deşi unii bucătari ţin cu tot dinadinsul să adauge o notă personală, există o reţetă de bază pentru prepararea supei de crabi, care trebuie respectată. […]

Rulouri umplute cu crab

Rulouri umplute cu crab din: aluat, batoane de crab, ulei de masline, ou si sare. Ingrediente: 400 g aluat de patiserie 50 g batoane de crab ulei de măsline 1 ou sare Mod de preparare: Se întinde aluatul de patiserie într-o foaie subţire şi se taie bucăţi de 3 cm lăţime şi 20 cm lungime. […]

Ravioli cu crab, busuioc si ghimbir

Ravioli cu crab, busuioc si ghimbir din: faina, faina alba, sare, piper, carne de crab, albusuri, busuioc, coriandru, ardei iute, usturoi, ghimbir, ulei de susan, busuioc si legume inabusite. Ingrediente: pentru paste: 180 g faina tip 00 125 g faina alba, plus un pic pentru presarat sare si piper negru umplutura: 850 g carne de […]

Tartine cu susan, crab si avocado

Tartine cu susan, crab si avocado: Se impart 100 g de guacamole la 16 felii mici de paine prajite (crostini). Se pune pe fiecare 1 lingura carne de crab – vei avea nevoie cam de 200 g carne de crab – vei avea nevoie cam de 200 g carne de crab in total. Se prajesc […]

Omletă englezească cu carne de crab

Omleta englezeasca cu carne de crab din: carne de crab, germeni de soia, mazare, arpagic, sos de peste, zahar, oua, ulei de floarea soarelui, supa concentrata de pui si ulei de susan. Ingrediente: 200 g carne proaspătă de crab 100 g germeni de soia 50 g mazăre păstăi 15 fire de arpagic 4  linguri sos […]

Minirulouri cu crab şi cu legume

Minirulouri cu crab şi cu legume

O reteta delicioasa de minirulouri cu crab si cu legume din: foi de placinta, carne de crab, dovlecel, telina, morcovi, sos de soia, hasmatuchi, ceapa verde si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 8 foi subţiri de plăcintă sau pentru wonton 250 g carne de crab conservată în suc propriu 1 dovlecel 1  ţelină (rădăcină) 2   […]

Languste

O reteta delicioasa de languste din: cozi de langusta, hasme, usturoi, fenicul, rosii, pasta de tomate, sherry, concentrat cu aroma de peste, smantana, ulei de masline, unt, busuioc, sare si piper. Ingrediente: 6 cozi de langustă, congelate 2 haşme 1 căţel de usturoi 1 bulb de fenicul 3 roşii 1 lin­gură pastă de tomate 200 […]

Sufleu de crab

Sufleu de crab din: carne de cran, clesti de crab, oua, unt, faina, lapte, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 120 g carne de crab (din con­servă sau congelată) 150 g carne prăjită de crab (la borcan sau vrac) 2 cleşti de crab fierţi (proaspeţi sau decongelaţi) 6 ouă 50 g unt 50 g făină 400 […]

Tagliatelle cu clesti de crab si portocale

Tagliatelle cu clesti de crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 pachete tagliatelle de orez (cu specific asiatic) 18 cleşti de crab congelaţi 3 portocale 1 ceapă roşie 1 praf de boia mare 8 linguri ulei […]

Crabi cu sos cu miere si unt

Crabi in unt cu condimente şi usturoi

Crabi in unt cu condimente şi usturoi din: crabi congelati, usturoi, unt, sherry, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 400 g crabi con­gelaţi 2-3 căţei de usturoi două cuburi de unt 2-3 linguri de sherry mărar proaspăt tocat o lămâie sare piper proaspăt măcinat   Mod de preparare: Decongelaţi crabii la temperatura camerei. Curăţaţi şi tăiaţi […]

Dovlecei umpluţi cu crab

Dovlecei umpluţi cu crab din: dovlecei, rosii, crab, ceapa, ulei de masline, patrunjel, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 sau 3 dovlecei mari 1 conservă de roşii decojite (250g) 150 g crab la conservă 3 cepe ulei de măsline 1 fir de pătrunjel 2 linguri de parmezan ras sare piper   Mod de preparare: Dovlecei umpluţi […]