Cremă de brânză cu pui
PrinteazaO reteta de crema de branza cu pui din: piept de pui, branza de vaci, iaurt, unt, ceapa rosie, oua, sare, piper si smantana.
- 1 piept de pui
- 150 g branza de vaci degresata
- 2 linguri iaurt slab
- 25 g unt
- 1 ceapa rosie
- 2 oua
- sare
- piper
- 1 lingura smantana
Mod de preparare:
Razi pe râzătoare brânza telemea. Adaugi brânza de vaci şi amesteci totul bine cu smântână şi iaurtul. Fierbi ouăle tari. Pieptul de pui îl fierbi în apă cu sare. Separat, freci untul la temperatura camerei cu gălbenuşurile fierte. Pasta astfel obţinută, o adaugi peste crema de brânză.
Pui apoi şi albuşurile, carnea de pui tocată cubuleţe şi ceapa tăiată mărunt. Potriveşti gustul de sare şi de piper. Această cremă este perfectă pentru doamnele care doresc să scadă în greutate.
Cremă de brânză cu pui
Pofta buna!