Cremă de brânză cu pui

Printeaza

O reteta de crema de branza cu pui din: piept de pui, branza de vaci, iaurt, unt, ceapa rosie, oua, sare, piper si smantana.

Ingrediente:Cremă de brânză cu pui

  • 1 piept de pui
  • 150 g branza de vaci degresata
  • 2 linguri iaurt slab
  • 25 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana

 

Mod de preparare:

Razi pe râzătoare brânza tele­mea. Adaugi brânza de vaci şi amesteci totul bine cu smântână şi iaurtul. Fierbi ouăle tari. Pieptul de pui îl fierbi în apă cu sare. Se­parat, freci untul la temperatura camerei cu gălbenuşurile fierte. Pasta astfel obţinută, o adaugi peste crema de brânză.

Pui apoi şi albuşurile, carnea de pui tocată cubuleţe şi ceapa tăiată mărunt. Potriveşti gustul de sare şi de pi­per. Această cremă este perfectă pentru doamnele care doresc să scadă în greutate.

Cremă de brânză cu pui

Cremă de brânză cu pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.