Crema de branza cu verdeturi de primavara

Printeaza

Crema de branza cu verdeturi de primavara din: branza de vaci, ceapa, unt, smantana, patrunjel, leurda, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vacă
  • 2 cepe verzi
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 legătură de pătrunjel sau frunze de leurdă
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă brânza cu puţină sare şi un strop de piper. Curăţă ceapa şi tai-o foarte fin.

Freacă untul cu smântână, adaugă ceapa verde, apoi pune brânzalingură cu lingură.

Amestecă după fiecare porţie de brânză, astfel încât să se încorporeze în cremă cât mai bine.

La sfârşit, pune verdeaţa tocată mărunt şi serveşte crema cu roşii.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale

Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale din: branza de vaci, smantana, unt, usturoi, sare, piper, verdeata.   Ingrediente: 200g brânză proaspătă de vaci 50ml smântână cu conținut ridicat de grăsime 2 linguri de unt moale 1 cățel de usturoi, pisat (opțional) Sare și piper după gust Verdeață tocată (pătrunjel, mărar), opțional   Mod […]

 

retete

Telina umpluta cu crema de branza

Telina umpluta cu crema de branza din: telina apio, branza, crema de branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 4 teline apio 30gr banza blue 1 pachet crema de branza Smantana, optional Sare si piper   Mod de preparare: Spalati telina si taiati bucati potrivite. Amestecati branzeturile cu smantana si asezonati cu sare si piper. Umpleti telina […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.