Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională din: mere, faina, zahar, unt, oua, praf de copt, scortisoara, oua, lapte, zahar, esenta de vanilie. Descoperă rețeta noastră unică de Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars. O combinație perfectă de arome, cu istorie și valori nutriționale detaliate. Ideală pentru […]
Crema de branza cu zmeura
PrinteazaCrema de branza cu zmeura din: branza de vaci, zahar sau miere, lamaie, zmeura, menta.
- 600 g brânză de vaci cremoasă
- 5 linguri de zahăr sau miere
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 600 g zmeură proaspătă
- frunzuliţe de mentă pentru ornat
Mod de preparare:
Se amestecă brânza cu zahărul (mierea) şi cu zeama de lămâie.
Zmeura se alege, se spală şi se usucă prin tampo-nare. Intr-un bol se aşează straturi alternative de brânză şi zmeură.
Se păstrează 6 fructe pentru ornat.
Crema se ornează cu frunzuliţele de mentă şi cu zmeura.
Crema de branza cu zmeura
Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale
Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale din: branza de vaci, smantana, unt, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 200g brânză proaspătă de vaci 50ml smântână cu conținut ridicat de grăsime 2 linguri de unt moale 1 cățel de usturoi, pisat (opțional) Sare și piper după gust Verdeață tocată (pătrunjel, mărar), opțional Mod […]
Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat
Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat, sare. Ingrediente: 1 litru de lapte 8 ouă 200g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat Un praf de sare Pentru caramel: 150g zahăr 50ml apă Mod de preparare: Într-o cratiță, topește zahărul pentru caramel până devine […]
Pofta buna!
Ia sa fac si eu reteta asta