Crema de cacao cu lapte si gelatina

Printeaza

Crema de cacao cu lapte si gelatina din: cacao, gălbenuş, lapte, smântână, foi gelatină, tablete zaharină.

 

Ingrediente:

  • 15 g cacao
  • 1 gălbenuş
  • 125 ml lapte
  • 25 g smântână
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

 

Mod de preparare:

Crema de cacao cu lapte si gelatina:  fierbe laptele cu cacao, se ia vasul de pe foc, se amestecă cu gălbenuşul şi zaharina şi se adaugă gelatina, lăsată la înmuiat anterior timp de o jumătate de oră în apă rece, dizolvată în momentul adăugirii într-o lingură de apă fierbinte.

Se lasă să se răcească, se adaugă smântână şi se omoge­nizează. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Salată de Boeuf Delicioasă cu Carne de Vită

Salată de Boeuf Delicioasă cu Carne de Vită din: carne de vita, cartofi, morcovi, mazare, castraveti murati, maioneza, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Salată de Boeuf cu carne de vită este perfectă pentru orice ocazie festivă, oferind un echilibru între gustul bogat și tradiție. Este o mâncare care aduce împreună familii și prieteni, celebrând […]

Mojito fara Alcool – Mocktail Virgin Mojito

Mojito fara Alcool – Mocktail Virgin Mojito din: frunze de menta, lamaie verde, zahar, gheata, apa minerala, sirop, menta.   Ingrediente Frunze proaspete de mentă (aproximativ 10-12 frunze) 1 lămâie verde (tăiată în pătrățele) 2 linguri de zahăr (sau după gust) Cuburi de gheață Apă minerală sau sifon (aproximativ 1 cană) Opțional: un strop de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.