Smoothie cu Mazăre, Spanac și Banană: O Opțiune Nutritivă pentru Energie din: mazare, banana, spanac, lapte de migdale, miere, gheata. Pentru un început de zi plin de energie sau un boost rapid în timpul zilei, încercați acest smoothie verde, o combinație inedită de mazăre dulce, spanac și banană. Acest smoothie nu doar că este delicios, […]
Creveti cu orez si sofran
PrinteazaCreveti cu orez si sofran din: creveţi decorţicaţi, crochete de peşte, ceapa, ardei gras, orez, sare, piper, zeama de lamaie, sofran, ulei, mentă.
Ingrediente:
- 1oo g creveţi decorţicaţi
- 8-10 bucăţi crochete de peşte
- 1 ceapă mare
- 1 ardei gras
- 100 g orez
- sare
- piper
- zeama de la o lămâie
- vârf de cuţit de şofran
- ulei
- mentă pentru decor
Mod de preparare:
Speli creveţii în apă multă şi îi usuci individual cu şerveţele de hârtie.
Condimentezi cu sare şi piper, adaugi zeama de lămâie şi îi laşi la frigider 15-20 de minute. Intre timp, speli orezul bine si îl pui la fiert cu 400 ml apă.
Tai ceapa felii subţiri, ardeiul cubuleţe, le căleşti în puţin ulei şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Când s-au călit legumele, adaugi orezul, şofranul, amesteci până când compoziţia capătă o culoare portocalie si iei vasul de pe foc.
Prăjeşti creveţii în puţin ulei aproximativ două minute. Procedezi la fel si cu crochetele de peşte.
Serveşti orezul alături de crochete şi de creveţi, totul decorat cu mentă.
Creveti cu orez si sofran
Pofta buna!
Smoothie cu Mazăre, Spanac și Banană