Creveti in sos de unt
PrinteazaCreveti in sos de unt din: creveti, ulei de masline, sare, piper, usturoi, unt, patrunjel, lamaie.
- 1 kg creveți, decorticati
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță de piper negru
- 2 catei de usturoi, tocat
- 4 linguri unt nesarat
- patrunjel proaspat tocat, pentru ornat
- felii de lamaie, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 3/170C.
Puneti crevetii pe o foaie de copt intr-o tava si se amesteca cu ulei de măsline, sare, piper si usturoi. Dati la cuptor 6-8 minute.
Adaugati untul si se amestecă până se topește. Transferați creveții și sosul într-un vas de servire, se presara cu patrunjel si se servesc cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si: