Crochete din carne de pasare cu legume

Printeaza

Crochete din carne de pasare cu legume din: piept de pasare, zarzavat, albus de ou, sare, verdeata

 

Ingrediente:

  • 100-150 g piept de pasare
  • 1 lingura de zarzavat fiert si tocat marunt
  • 1 albus
  • sare
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Crochete din carne de pasare cu legume: dă carnea fiartă prin maşina de tocat de două ori, împreună cu zarzavatul, se amestecă cu albuşul, sarea şi verdeaţa.

Se formează crochete de grosimea unui deget şi lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, într-o tavă fără grăsime, 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic

Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic din: faina, untura, smantana, zahar pudra, zahar vanilat, gem. Ingrediente: 500 g făină 200 g untură 200 ml smântână 70 g zahăr pudră 1 pliculeț zahăr vanilat Un praf de sare Marmeladă sau gem pentru umplutură   Mod de preparare: Amestecați făina și sarea într-un bol […]

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune crochetele astea? Ca vreau sa fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.