Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic din: faina, untura, smantana, zahar pudra, zahar vanilat, gem. Ingrediente: 500 g făină 200 g untură 200 ml smântână 70 g zahăr pudră 1 pliculeț zahăr vanilat Un praf de sare Marmeladă sau gem pentru umplutură Mod de preparare: Amestecați făina și sarea într-un bol […]
Crochete din carne de pasare cu legume
PrinteazaCrochete din carne de pasare cu legume din: piept de pasare, zarzavat, albus de ou, sare, verdeata
Ingrediente:
- 100-150 g piept de pasare
- 1 lingura de zarzavat fiert si tocat marunt
- 1 albus
- sare
- verdeata
Mod de preparare:
Crochete din carne de pasare cu legume: dă carnea fiartă prin maşina de tocat de două ori, împreună cu zarzavatul, se amestecă cu albuşul, sarea şi verdeaţa.
Se formează crochete de grosimea unui deget şi lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, într-o tavă fără grăsime, 15-20 de minute.
Pofta buna!
Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Bune crochetele astea? Ca vreau sa fac si eu