Crostini cu mere si ceapa
PrinteazaCrostini cu mere si ceapa din: ceapa rosie, ulei de masline, mere, otet balsamic, zahar, sare, piper, bagheta.
- 2 cepe roşii
- 4 linguri de ulei de măsline pentru prăjit
- 2 mere
- 2 linguri de oţet balsamic
- zahăr
- sare
- piper
- 1 baghetă
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă, se taie inele şi se căleşte în tigaie într-o lingură de ulei de măsline.
Merele se curăţă, se îndepărtează cotorul şi se taie cubuleţe, apoi se pun şi ele în tigaie un minut şi se prăjesc. Se asezonează totul cu oţet balsamic, zahăr, sare şi piper.
Amestecul de mere şi ceapă se împarte pe feliile de pâine şi se serveşte. Bagheta se taie felii şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei de măsline într-o a doua tigaie, până devine crocantă.
Crostini cu mere si ceapa
Pofta buna!