Crostini cu mere si ceapa

Printeaza

Crostini cu mere si ceapa din: ceapa rosie, ulei de masline, mere, otet balsamic, zahar, sare, piper, bagheta.

Ingrediente:Crostini cu mere si ceapa

  • 2 cepe roşii
  • 4 linguri de ulei de măsline pentru prăjit
  • 2 mere
  • 2 linguri de oţet balsamic
  • zahăr
  • sare
  • piper
  • 1 baghetă

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie inele şi se căleşte în tigaie într-o lingură de ulei de măsline.

Merele se curăţă, se îndepărtează cotorul şi se taie cubuleţe, apoi se pun şi ele în tigaie un minut şi se prăjesc. Se asezonează totul cu oţet balsamic, zahăr, sare şi piper.

Amestecul de mere şi ceapă se împarte pe feliile de pâine şi se serveşte. Bagheta se taie felii şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei de măsline într-o a doua tigaie, până devine crocantă.

 

Crostini cu mere si ceapa

Crostini cu mere si ceapa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.