Crostini cu unt de arahide, banana si scortisoara

Printeaza

Crostini cu unt de arahide, banana si scortisoara din: baghetă, banana, scorţişoară fin măci­nată sau ghimbir uscat măcinat, unt de arahide, lămâie.

 

Ingrediente:

  • 1/4 baghetă
  • 1 bana­nă mică
  • 1/2 linguriţă scorţişoară fin măci­nată sau ghimbir uscat măcinat
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1/2 lămâie

Mod de preparare:

Tai bagheta oblic, în felii groase de 2 cm. Le prăjeşti în cuptor sau pe grillul încins, întorcân- du-le pe ambele părţi, până se rumenesc uşor. Le scoţi pe o farfurie şi, cât sunt fierbinţi, le ungi uniform, cu unt de arahi­de.

Presari scorţişoară sau ghimbir uscat măcinat, iar când se răcesc, le deco­rezi cu felioare de banană proaspăt tăiată şi cu ron­dele fine de lămâie. Le oferi spre consum ime­diat, altfel bananele se înnegresc.

Crostini cu unt de arahide, banana si scortisoara

Crostini cu unt de arahide, banana si scortisoara

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.