Crumble cu capsuni din: capsuni, zahar, faina, fulgi de ovăz, unt, vanilie. Ingrediente: 300 g căpşuni zahăr brun 100 g făină 25 g fulgi de ovăz 75 g zahăr brun 90 g unt, topit uşor 1 linguriţă extract natural de vanilie Mod de preparare: In vase de ceramică rezistente la temperaturi înalte (tip Ramekin) se […]
Crumble de dovleac si pere
PrinteazaCrumble de dovleac si pere din: pere, sirop de artar, extract de vanilie, ghimbir, cuisoare, dovleac copt, faina, zahar brun, sare, unt, nuci.
- 2 pere mari taiate cuburi
- jumatate de cana de sirop de artar
- o lingurita de extract de vanilie
- o lingurita de ghimbir ras
- jumatate de lingurite de cuisoare pisate
- 3 cani si jumatate de dovleac copt transformat in piure
- o cana si un sfert de faina
- 2 sferturi de cana de zahar brun
- un sfert de lingurita de sare
- 100 g unt topit
- jumatate de cana de nuci prajite tocate
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 170 grade Celsius. Intr-un tigaie mare, amestecaţi perele, siropul de arţar, vanilia, ghimbirul şi restul condimentelor.
Ţineţi pe foc la flacără mică până se înmoaie perele, aproximativ 10 minute.
Adăugaţi piureul de dovleac şi mai gătiţi 2 minute.
Turnaţi compoziţia într-un vas de copt. Separat, amestecaţi făina, zahărul brun şi sarea. încorporaţi untul şi amestecaţi bine.
Adăugaţi nucile şi întindeti peste pere şi dovleac. Coaceti 30 de minute la cuptor până se rumeneşte pe deasupra.
Crumble de dovleac si pere
Pofta buna!
Crumble cu piersici si alune din: faina, alune, scortisoara, zahar, unt, piersici. Ingrediente: 250 g făină 200 g alune măcinate 1 linguriţă cu scorţişoară măcinată 150 g zahăr 300 g unt un praf de sare 6-8 piersici, decojite şi tăiate în jumătate Mod de preparare: Incălzeşte cuptorul la 180°C. Unge cu unt o tavă […]
Crumble cu afine si ovaz din: afine, fulgi de ovaz, migdale, unt, zahar. Ingrediente: 200 g afine 100 g fulgi de ovăz 50 g migdale măcinate 60 g unt 50 g zahăr brun Mod de preparare: Afinele trecute sub un jet de apă şi bine scurse se repartizează în mai multe forme mici de […]
Pofta buna!
Foarte bun crumbelul