Cruşon din vin alb cu portocale

Printeaza

Cruşon din vin alb cu portocale din: vin, rom, suc de portocale, portocale.

Ingrediente:

  • 750 ml vin alb
  • 1 păhărel rom
  • 7 linguri suc de portocale
  • 6 felii portocale

 

Mod de preparare:

Cruşon din vin alb cu portocale: Pui pe foc vinul alb, romul şi sucul. Laşi până când ajunge la punctul de fierbere şi dai vasul deoparte.

Serveşti caldă, cu feliuţe de portocale.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 

 

Chiftele de Cartofi de Post – Rețetă Tradițională și Sănătoasă

Chiftele de Cartofi de Post – Rețetă Tradițională și Sănătoasă din: cartofi, ceapa, usturoi, faina de grau, praf de copt, sare, piper, ulei. Această rețetă de chiftele de cartofi de post este o variantă delicioasă și sănătoasă a unui preparat tradițional. Este perfectă pentru cei care caută o opțiune vegetariană sau vegană, oferind o combinație […]

 

Salata de ridichi cu fasole verde

Salata de ridichi cu fasole verde din: fasole verde, bacon, ceapa, otet, indulcitor, sare, piper. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a reduce aportul de carbohidrați și sunt adesea folosite în dietele de slăbire sau în gestionarea anumitor condiții de sănătate, cum ar fi diabetul. Acestea pun accent pe consumul de proteine și grăsimi sănătoase, reducând […]

 

Remedii naturiste cu mazare

Remedii naturiste cu mazare. Pentru a utiliza mazărea în scopuri terapeutice sau de sănătate, există mai multe remedii naturiste pe care le poți încerca. Iată câteva idei: Ceai de mazăre: Poți face un ceai din flori sau tulpini tinere de mazăre. Se fierbe apa, se adaugă florile sau tulpinile și se lasă să infuzeze câteva […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.