Cupa de paine cu salata de telina si nuci

Printeaza

Cupa de paine cu salata de telina si nuci din: toast, piept de pui, telina, mere, sare, piper, suc de lamaie.

Ingrediente:Cupa_de_paine_cu_salata_de_telina_si_nuci

  • 4 felii toast de secară
  • 50 g piept de pui
  • 50 g ţelină
  • 50 g mere
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Din feliile de toast se fac 4 cupe de pâine cu ajutorul a două forme de tartă: se pune felia de pâine intre forme, se presează şi se lasă la cuptor până se rumeneşte.

Ţelina şi merele curăţate se taie julien şi se pun în apă rece cu zeama de lămâie. Se fierbe pieptul de pui şi se taie julien.

Se face o maioneză care se amestecă cu ţelina şi merele stoarse şi cu pieptul de pui. Se serveşte cu salată verde şi felii de lămâie.

Cupa de paine cu salata de telina si nuci

Cupa_de_paine_cu_salata_de_telina_si_nuci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.