Cupcakes cu morcovi si mazare
PrinteazaCupcakes cu morcovi si mazare din: morcovi, branza, oua, faina, mazare, smantana, amidon, parmezan, ulei, sare, piper.
- 6 morcovi noi
- 100 g brânză dulce
- 2 ouă
- 1 cană mazăre
- 250 g făină
- 4 linguri smântână
- 50 g parmezan ras
- 2 linguri amidon
- 50 ml ulei
- sare
- bicarbonat
- 1 linguriţă praf de copt
Mod de preparare:
Cureţi mazărea şi morcovii şi le opăreşti în apă cu puţin bicarbonat. După 10 minute, scurgi legumele şi le laşi să se răcească. Mixezi ouăle cu uleiul, adaugi brânza dulce şi smântână.
După ce ai obţinut o compoziţie omogenă, adaugi un vârf de cuţit sare şi încorporezi făina amestecată cu praful de copt, mazărea şi morcovii tăiaţi cubuleţe.
Pui compoziţie în formele de silicon pentru brioşe. Le coci în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!