Curcan la tava cu mirodenii

Printeaza

Curcan la tava cu mirodenii din: piept de curcan, cimbru, rozmarin, mustar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • un piept mare de curcan
  • cimbru
  • rozmarin
  • 4-5 linguri muştar
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curcan la tava cu mirodenii: În câteva linguri de ulei se rumeneste carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu mustar si se presară cu ierburi. Se pune într-un vas de cuptor si se lasă aproximativ 2 ore, la foc potrivit, depinde de mărimea pieptului.

La final, se presară cu sare şi piper şi se taie după ce stă 10 minute după coacere.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.