Melcisori de curcan

Melcisori de curcan din: piept de curcan dezosat, cascaval, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, salata verde, ardei gras, patrunjel verde. Ingrediente: 400 g piept de curcan dezosat 150 g cascaval pentru sosul marinat: zeama de la trei lamai 4 linguri ulei de masline sare piper pentru ganitura: salata verde ardei gras, rosu […]

Chiftele de curcan cu sos

Chiftele de curcan cu sos din: carne de curcan, ceapa, pudra de curry, morcov, cartof, gris, ou, rosii, ceapa verde, ardei grasi, ardei iute, rozmarin, sare, piper, ulei, telina, conopida. Ingrediente: 300 g carne de curcan o ceapa jumatate de lingurita cu pudra de curry un morcov un cartof o lingura cu gris un ou […]

Frigarui cu piept de curcan si porumb

Frigarui cu piept de curcan si porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto. Ingrediente: 300 g piept de curcan 3 stiuleti de porumb in lapte 1 ardei gras verde 1 ceapa mare 2 rosii 2 linguri ulei sare piper ketchup sos pesto   Mod […]

Salata cu piept de curcan si branza feta

Salata cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de anghinare, rosii, pipet de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, aceto balsamic, branza feta. Ingrediente: 300 g salata verde asortata 8 inimi de anghinare in ulei 8 rosii mici 300 g piept de curcan sare piper 2 linguri faina 6 linguri […]

Curcan umplut cu stafide

Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide

Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide din: piept de curcan, caise uscate, fistic, stafide, smantana, vin alb sec, apa, concentrat de pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept intreg de curcan 200 g caise uscate 100 g fistic 100 g stafide 2 linguri smantana 100 ml vin alb sec 200 ml apa […]

Ruladă delicioasa de curcan

Ruladă delicioasa de curcan din: carne de curcan, cascaval afumat, ceapa verde, muschi de porc afumat, fulgi de porumb, lapte dulce, ciuperci, faina, praz, sare, piper, ulei, patrunjel, marar. Ingrediente: 600 g carne de curcan 200 g cascaval afumat o legatura ceapa verde 300 g muschi de porc afumat 100 g fulgi de porumb 300 […]

Chiftelute delicioase de curcan cu sos

Chiftelute delicioase de curcan cu sos

Chiftelute delicioase de curcan cu sos din: carne tocata de curcan, dovlecei, usturoi, marar, ceapa, cartofi, sare, ou, piper, cimbru, ulei, rosii, pasta de ardei, busuioc, piper, miere, maghiran, iaurt, smantana. Ingrediente: 600 g carne tocata de curcan 1 dovlecei 4-5 catei de usturoi 1/2 legatura marar 1 ceapa mare 2 cartofi sare 1 ou […]

Piept de curcan cu sos de gogoşari

Piept de curcan cu sos de gogoşari din: piept de curcan, gogosari, rosii, ceapa, morcov, dovlecei, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg piept de curcan 5 gogosari 2 rosii 2-3 cepe 1 morcov 2 dovlecei 1 morcov 2 dovlecei 1 legatura marar 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Speli carnea şi […]

Chifteluţe de curcan cu sos de pere

Chifteluţe de curcan cu sos de pere din: carne tocata de curcan, ou, susan, migdale, marar, patrunjel, ceapa, usturoi, pesmet, sare, piper, ulei, pere, unt, frunze de menta, patrunjel, salata verde.   Ingrediente: 400 g carne tocata de curcan 1 ou 50 g susan 50 g migdale macinate 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 2-3 […]

Coltunasi la cuptor

Coltunasi la cuptor din: oua, faina, apa, carne de curcan, ciuperci, ceapa, sare, piper, ulei, supa de legume, unt. Ingrediente: pentru aluat: 6 oua faina cat cuprinde 5-6 linguri de apa pentru umplutura: 500 g carne de curcan, taiata cubulete 200 g ciuperci taiate marunt 1 ceapa sare piper 3 linguri de ulei 1 cana […]

Mâncare de morcovi cu perişoare

Mâncare de morcovi cu perişoare din: morcovi, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, boia, cimbru verde, cimbru uscat, carne tocata de curcan, miez de paine, ou, ceapa. Ingrediente: 500 g morcovi mici 2 cepe 50 ml ulei 1 capatana de usturoi sare piper boia cimbru verde si uscat pentru perisoare: 400 g carne tocata de curcan […]

Burgeri din curcan cu ceapa verde si braza cheddar

Burgeri din curcan cu ceapa verde si braza cheddar din: carne tocata de curcan, ceapa verde, branza cheddar, cartofi dulci, ulei de masline, chifle, castravete, salata, ketchup. Ingrediente: 500 g carne tocata de curcan (pulpe nu piept) 2 cepe verzi, tocate fin 85 g branza cheddar, rasa 1 kg cartofi dulci, curatati de coaja si […]

Chiftelute din carne de curcan cu salata si parmezan

Chiftelute din carne de curcan cu salata si parmezan din: carne tocata de curcan, ceapa, chives, usturoi, parmezan, sos tabasco, sos worcestershire, ciabatta, zeama de lamaie, salata verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de curcan 1 ceapa, tocata fin 1 pungulita de chives, rupte 1 catel de usturoi, tocat 4 linguri parmezan ras, plus extra […]

Minirulade de carne picante

Minirulade de carne picante din: carne de curcan, ceapa, usturoi, oua, morcov, pesmet, ardei iute, cartof, nucsoara, praz, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, salata verde, linte. Ingrediente: 500 g carne de curcan o ceapa 4 catei de usturoi 3 oua un morcov 100 g pesmet un ardei iute mic un cartof 3 g […]

Curcan fript

Curcan fript din: curcan, ulei, apa. Ingrediente: 1 curcan cate 2-3 linguri de ulei si de apa       Mod de preparare: Cureţi curcanul, îl speli în mai multe ape, scurgi apoi bine de apă şi îl laşi să stea astfel timp de 1 oră. Inlături vârful aripilor Şi al picioarelor şi celelalte măruntaie […]

Rulouri picante de curcan

Rulouri picante de curcan din: salvie, rozmarin, ricotta, sare, piper, piept de curcan, kaizer, parmezan, usturoi, ulei de masline. Ingrediente: 1/2 legatura salvie 1 crenguta de rozmarin 250 g branza ricotta sare piper 12 bucati piept de curcan (a circa 60 g) 6 felii subtiri de kaizer 75 g parmezan dat pe razatoare 1 catel […]

Placinta cu sfecla si cartofi 

Plăcinta cu sfeclă si curcan

Plăcinta cu sfeclă si curcan din: faina, sare, unt, sfecla, rosii cherry, piept de curcan, ceapa, ulei, oua, ulei, branza telemea, smantana, sare, piper. Ingrediente: 250 g faina 1/2 lingurita sare 125 g unt umplutura: 600 g sfecla 100 g rosii cherry 400 g piept de curcan 1 ceapa 2 linguri ulei 2 oua 100 […]

Snitel de curcan în crusta de susan

Snitel de curcan în crusta de susan din: file din piept de curcan, sare, piper, ou, faina, susan, morcovi, ciuperci, mazare, unt, ulei, sos de soia. Ingrediente: 8 bucati file din piept de curcan pentru snitel (circa 80 g) sare piper 1 ou 2 linguri faina 10 linguri susan 2 morcovi medii 100 g ciuperci […]

Pulpa de curcan cu sos de bere

Pulpa de curcan cu sos de bere din: pulpa de curcan, sare, piper, ulei, ceapa, morcov, pasta de rosii, faina, bere bruna, sos pentru carne de pasare, amidon. Ingrediente: 1 pulpa superioara de curcan (circa 1,2 kg) sare piper 1 lingura ulei 3 cepe de dimensiuni medii 1 morcov mediu 1 lingura pasta de rosii […]

Supa de curcan cu orez si legume

Supa de curcan cu orez si legume din: carne de curcan, usturoi, orez, ceapa, morcov, telina, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de curcan 2 capatani de usturoi 2 linguri orez 1 ceapa 1 morcov 1 telina sare piper   Mod de preparare: Infăşuraţi usturoiul în folie aluminată şi coaceţi-l la cuptor. Când s-a înmuiat, […]

Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână

Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână din: taitei, sare, ceapa, usturoi, ciuperci asortate, piept de curcan, ulei de masline, cimbru, piper, otet aromat, smantana. Ingrediente: 350 g taitei lati sare 1 ceapa 1 catel de usturoi 400 g ciuperci asortate (iutari, galbiori, pleurotus, hribi) 1 piept de curcan 2 linguri […]

Curcan cu umplutură de prune uscate şi ienupăr

Rulada de curcan cu umplutura de branza

Rulada de curcan cu umplutura de branza din: piept de curcan, otet, ulei de masline, sare, piper macinat, cimbru, patrunjel, ceapa, pesmet, galbenus de ou, crema de branza, supa de pui, vin, smantana, mustar, amidon, cartofi, sparanghel alb, sparanghel verde, ciuperci, mazare, unt. Ingrediente: 1 1/2 kg piept de curcan (pentru rulada) 1 lingura otet […]

Piept de curcan cu cuscus aromat

Piept de curcan cu cuscus aromat din: piept de curcan, ulei, sare, piper, oregano, cuscus, suc de lamaie, rosii cherry, castraveti, curcuma, ulei, sare, piper, patrunjel, ardei iute, lamaie.   Ingrediente: 500 g piept de curcan dezosat ulei sare piper zdrobit grosier oregano garnitura: 250 g cuscus 3 linguri suc de lamaie 380 g rosii […]

Terină de curcan

Terină de curcan din: piept de curcan, pulpa de curcan, bacon, oua, ceapa verde, unt, coniac, rozmarin, ardei, dovlecei, nucsoara, usturoi, sare, piper, seminte de in. Ingrediente: 1 kg file de piept de curcan 500 g pulpa de curcan dezosata 250 g felii fine de bacon 2 oua 1 legatura ceapa verde 50 g unt […]

Sarmalute cu varza dulce umplute cu carne de curcan

Sarmalute cu varza dulce umplute cu carne de curcan din: ceapa, ulei, curcuma, carne de curcan tocata, sare, piper, usturoi, ou, orez, pesmet, frunze de varza, bacon.   Ingrediente: 1 ceapa 3 linguri ulei 2 lingurite curcuma 250 g carne de curcan tocata sare piper 1 catel de usturoi pisat 1 ou 1 ceasca orez […]

Friptura de curcan cu pastarnac

Friptura de curcan cu pastarnac din: piept de curcan, unt, cimbru, pastarnac, vin, sare, piper. Ingrediente: o bucata piept de curcan 100 g unt o lingura cimbru 4 bucati pastarnac 100 ml vin sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie în aşa fel încât să se obţină o foaie întinsă. Se unge o […]

Piept de curcan impletit cu carnati

Piept de curcan impletit cu carnati din: piept de curcan, carnati, cabanos, ciuperci champignon, condimt, piper, chili, ulei, vin alb. Ingrediente: 1/2 piept de curan dezosat 500 g carnati proaspeti 500 g cabanos 300 g ciuperci champignon condiment din legume uscate piper chili 100 ml ulei 150 ml vin alb   Mod de preparare: Speli […]

Reteta zilei: Sandwich cu piept de curcan

Sandwich cu piept de curcan din: paine integrala, crema de branza, frunze de spanac, sos de afine, piept de curcan la gratar, maioneza.   Ingrediente: 4 felii paine integrala 1 cutie crema de branza frunze de spanac, spalate sos de afine piept curcan la gratar maioneza   Mod de preparare: Ungeti doua dintre feliile de […]

Rosii umplute cu carne si verdeata

Rosii umplute cu carne de curcan

Rosii umplute cu carne de curcan din: rosii, carne tocata de curcan, praz, ceapa, sare, piper, marar, patrunjel, orez. Ingrediente: 6 rosii 500 g carne de curcan tocata 1 praz 1 ceapa taiata marunt sare piper 1 legatura de marar tocat 1 legatura de patrunjel tocat 1 mana de orez spalat   Mod de preparare: […]

Piept de curcan cu rosii

Piept de curcan cu rosii din: file de piept de curcan, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, rosii cherry, vin alb. Ingrediente: 400 g file de piept de curcan fara piele, taiat in 12 bucati sare piper 2 linguri ulei de masline 1 ceapa 2 catei de usturoi 5 fire de cimbru 350 […]

Ciorbă de curcan cu legume si taitei

Ciorbă de curcan cu legume si taitei din: carne de curcan, ceapa, morcovi, telina, ardei gras, taitei, patrunjel, sare, piper.   Ingrediente: 1 spate de curca 600g gâturi’de curcăn 2 cepe 2 morcovi 1 telină mică 1 ardei gras 150 taitei 1 leg. pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Puneţi la fiert spatele de […]

Reteta zilei: Piept de curcan in glazura de miere

Piept de curcan in glazura de miere din: piept de curcan dezosat, unt, praf de usturoi, praf de ceapa, piper alb, boia iute, sare, patrunjel, unt, miere.   Ingrediente: 1 piept de curcan dezosat cu piele 8 linguri unt 1 lingurita praf de usturoi 1 lingurita praf de ceapa 1 lingurita piper alb 1 lingurita […]