Cuscus cu piept de curcan
PrinteazaO reteta delicioasa de cuscus cu : piept de curcan, ardei capia, sare, piper negru, unt, ulei de masline, patrunjel.
- 300 g cuşcuş
- 4 ardei capia sau 3 gogoşari
- sare
- piper măcinat negru sau alb
- 500 g piept de curcan
- 50 g unt
- 1-2 linguriţe ulei de măsline
- pătrunjel
Mod de preparare:
Se lasă cuşcuşul să se înmoaie în apă călduţă şi după aceea se fierbe 20 de minute în apă cu un praf de sare, apoi se scurge în sită.
Se dă sub jetul de apă rece 1-2 minute şi se pune într-un bol.
Se coc ardeii. Separat, se pregăteşte carnea. Se taie fâşii, se condimentează cu sare şi piper şi se pune pe grătar.
După ce s-a rumenit, se serveşte cu cuşcuşul pregătit cu unt şi sare în prealabil şi cu ardeii copţi şi tocaţi cubuleţe. Se ornează cu pătrunjel.
Cuscus cu piept de curcan
Pofta buna!