Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi din: dovlecei, usturoi, otet, ulei de masline, sare, ierburi aromatice. Rulouri de zucchini umplute cu cas Zucchini la grill Rosii umplute cu zucchini si carne Ingrediente: 2 dovlecei potriviti ca marime 3 catei de usturoi 1 lingura de otet 2-3 linguri ulei de masline sare si ierburi aromatice dupa […]
Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie din: dovlecei, unt, usturoi, ciuperci, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1-2 dovlecei sau zucchini 2 linguri unt 1 cățel de usturoi, tăiat în felii subțiri ½ cana ciuperci feliate parmezan sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Radeti dovleceii. Incalziti unt la foc […]
Dovlecei condimentaţi copţi din: dovlecei,dovleac, ulei de masline, pudra cu curry, sare de mare, scortisoara, chimen, usturoi si stafide. Ingrediente: 2 dovlecei, tăiaţi pe lungime în jumătăţi 1 dovleac galben 1 linguriţă de ulei de măsline ¾ linguriţă de pudră de curry ½ linguriţă de sare de mare ¼ linguriţă de scorţişoară măcinată 1/8 – […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.