Drob de miel cu alune

Printeaza

Drob de miel cu alune din: organe de miel, branza de oaie, pesmet, ceapa verde, alune, marar, ardei gras, oua, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • organe de miel (ficat, rinichi, plămâni, splină)
  • 150 g brânză de oaie
  • 100 g pesmet
  • 10 legături ceapă verde tăiată mărunt
  • 100 g alune pisate
  • 4 legături mărar
  • 2 ardei roşii sau galbeni tăiaţi mărunt
  • 4 ouă crude (sau 6)
  • 2 ouă fierte
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Drob de miel cu alune: Fierbi organele în apă cu sare timp de 30 de minute, le scoţi şi le toci.

Jumătate din cantitatea de ceapă o căleşti în ulei, o pui peste organe îm­preună cu 2 ouă crude, alunele, mă­rarul, sare, piper. într-o tavă ca aceea de chec îmbrăcată cu hârtie pergament aşezi un strat de carne, iar deasupra restul de ceapă amestecată cu 2 ouă crude, pesmet, ardeiul gras, brânza, ouăle fierte tăiate cuburi, apoi carnea rămasă.

Decorezi cu inele de ceapă, acoperi cu hârtie pergament sau prapor şi laşi la cuptor 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.