Dulceaţă de merisoare cu ananas

Printeaza

Dulceaţă de merisoare cu ananas din: ananas, merisoare, apa, zahar.

Ingrediente:Dulceaţă de merisoare cu ananas

  • 600 g ananas cubulete mici
  • 400 g merisoare
  • 250 ml apa
  • 500 g zahar

 

Mod de preparare:

Cureţi ananasul de coajă, îl tai cubuleţe, după care îl cântăreşti. Ai nevoie de 600 g. Merişoarele le cureţi de codiţe şi moţ. Faci un sirop din apă şi zahăr. Când zahărul s-a topit, adaugi merişoarele şi cubuleţele de ananas şi le laşi să fiarbă la foc potrivit, până se leagă bine.

Pui dulceaţa fierbinte în borcane, le capsezi şi le înveleşti în pături. Le laşi aşa acoperite până se răcesc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.