O reteta de dulceata de fructe uscate cu ghimbir din: fructe uscate, zahar brun, ghimbir si lamaie. Ingrediente: 450 g fructe uscate mixte (caise, prue, smochine, curmale) 300 g zahar brun 100 g ghimbir proaspat 1,2 l apa 1 lamaie Mod de preparare: Pune fructele uscate într-un vas cu apă şi lasă-le la înmuiat […]
O reteta de smochine rumenite din: unt, smochine, vin de marsala, zahar brun, coaja si zeama de portocala, fistic, galbenusuri si coaja de lamaie. Smochinele coapte si zemoase se transformă, cu ajutorul acestei reţete simple, într-un desert rafinat. Ele capătă un plus de dulceaţă şi o aromă sofisticată datorită vinului de Marsala. Ingrediente: unt moale, […]
O reteta delicioasa de tort cu:piscoturi, zahar, dulceata de smochine, oua, lapte, vanilie, gelatina, sare, frisca, portocale, esenta cafea, zahar pudra, sirop de smochine. Ingrediente: 48-50 pişcoturi 200 g zahăr un borcan dulceaţă de smochine 3 ouă 400 ml lapte un baton vanilie 2 pliculeţe gelatină un praf sare 300 g frişcă 2 portocala coajă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.