Dulceata gustoasa de coacaze

Printeaza

Dulceata gustoasa de coacaze din: coacaze, zahar, lamaie.

Ingrediente:

  • un kg coacaze
  • 900 g zahar
  • o lamaie

 

 

Mod de preparare:

Se spala coacazele, se smulg de pe vrej si apoi se cantaresc sa fie un kg.

Se pun intr-un vas cu zahar si suc de lamaie si se lasa la macerat o ora. Apoi se pun la fiert, se ia spuma si se lasa 5 minute.

Cand bobitele se afunda in sirop, e semn ca dulceata e gata.

Se toarna in borcane, se curata gura borcanului la interior cu un servet umed, se pun capacele si se lasa asa, pe capac, sa se raceasca.

Dulceata gustoasa de coacaze

Dulceata_gustoasa_de_coacaze

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.