Extract de pasare cu morcov si pastarnac

Printeaza

Extract de pasare cu morcov si pastarnac din: tacâmuri de pasăre, morcov, ceapă, păstârnac, piper boabe, pătrunjel verde, sare.

Ingredinte:Extract de pasare cu morcov si pastarnac

  • 4 kg tacâmuri de pasăre
  • 300 g morcov
  • 200 g ceapă întreagă
  • 50 g păstârnac
  • piper boabe
  • pătrunjel verde (buchet)
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate produsele se pun la fiert într-o oală cu 10 litri de apă.

Când cantitatea de apă a scăzut la jumătate, se strecoară zeama şi se pune din nou la fiert la foc moale, până rămâne aproximativ un litru.

Extractul trebuie să aibă culoarea mierii, gustul şi aroma puternice şi o consistenţă aparte.

Se răceşte, se închide într-un borcan ermetic şi se păstrează la frigider.

In momentul folosirii, pentru a obţine supă se diluează cu apă clocotită în proporţie de 1 la 8.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.