Feta cu oregano

Printeaza

Feta cu oregano din: feta, rosii, dovlecel, ulei, oregano.

Ingrediente:Feta cu oregano

  • 300 g branza feta
  • 4 rosii
  • un dovlecel
  • 2 lingun ulei
  • 2 linguriţe oregano

 

Mod de preparare:

Brânza se stropeste cu ulei si se asază într-un vas de cuptor. Se presară cu oregano. Roşiile si dovlecelul se taie si se stropesc cu ulei. Se asază legumele pe lângă brânză, se presară restul de oregano.

Se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.