Ficat cu legume

Printeaza

Ficat cu legume din: ficat de vita, ceapa, vin, ulei, sare, piper, cartofi, ardei, ceapa.

Ingrediente:Ficat cu legume

  • 650 g ficat de vită
  • o ceapă
  • 300 ml vin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi
  • 2 ardei graşi
  • 2-3 fire ceapă verde

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie fâşii pe lung şi se pune la călit cu ceapa. Se lasă doar cât să-şi schimbe culoarea, apoi se adaugă legumele spălate, curăţate şi tăiate, după preferinţă.

Se presară sare, se mai lasă un minut şi se toarnă vinul.

Se pune capac, se lasă 20 de minute, se ia capacul, se pune ceapa verde tăiată mărunt şi se mai lasă 5 minute.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Ficatei de pasare cu orez si legume

Ficatei de pasare cu orez si legume

Ficatei de pasare cu orez si legume din: ficatei, orez, ulei, ceapa, telina, morcov, pasta de tomate, vin, cascaval, sare, faina, piper. Ingrediente: 500 g ficăţei de pasăre 1 l supă de legume 1 cană cu orez 100 ml ulei 2 cepe 1 ţelină 1 morcov 100 g pastă de tomate 100 ml vin alb […]

Cum se prepara Ficat de iepure cu legume

Cum se prepara Ficat de iepure cu legume (VIDEO)

Cum se prepara Ficat de iepure cu legume: Ingrediente: 500 g ficat de iepure 2 morcovi 2 ardei grași 2 dovlecei 1 ceapă albă 50 g unt 4 linguri ulei de măsline 4 linguri sos de soia pătrunjel verde oregano 1 linguriță sare 1/2 linguriță piper Ficat de iepure cu legume:   Pofta buna! Poate […]

 

POfta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.